12 Mayıs 2013 Pazar

İlk yardım


Legend ön açıklamalar 

Öncelikle karakterlerden başlayalım.

-En güçlü Karakter BÜYÜCÜ
-En iyi Boss karakteri -Okçu
-En iyi labirent karakteri – BÜYÜCÜ
-Birebirde en güçlü karakter Büyücü
-En iyi altın kazan -Büyücü (Amfi ve labirent ve Savaş.
-En iyi Söhret toplayan- BÜYÜCÜ
Bunları neye dayanarak yazdım. Tabiki 2 haftalık oyunumda sunucunun en iyi 4 sırasına girerek.S2 1 hafta önce. s7 2Gü önce (1. Sırada)Ve Söhret (Dün oyunu bırakmadan önce 1.
Büyücü başlı başına en kolay kasılan karakterdir. Fakat büyücüde doğru beceri kullanmalısınız. İşte beceriniz.

Yukarıda gösterildiği gibi dizersenız Öncelikle 1. Skili, Sonra 2. Ve Rakibin askerleri öldüğünde 5. skili atarsanız oyun sizindir.Bunu deneyin rakibinizle aranızda 3bin savas gücü altı varsa %100 yenılmeye mahkumdur.
Büyücüyü en iyi yapan alan attığı o ateş becerisi. Düşmanın direk askerleri ölür. Ve size sadece 4. sıradakı mukemmel saldırı kalır. Redgara karşıda denenmiştir.

İşte Sizin için bulduğumuz buglar

1- Günlük 100 Madalya kazanmak (Vip oyuncular için)

Sevgili arkadaşlar vip olduğunuzda günlük fazladan 100 madalya toplamanız mümkün.Çok kolay bir açıktan yararlanıyoruz.
resimde gördüğünüz düşük madalya bitkisini bulun ve hemen çarkı çevirin . %70 ilk seferde %100 2. severde madalya bitkisi sizin. 12 saatte bir 50 madalya kazanın.Bulana kadar iptal edip geri açın ruleti.

2-Günlük Boss Açığı

Sevgili arkadaşlar bilindiği gibi boss size tek atıyor. Ortalama bir oyuncu bosa 1 kez vurabiliyor bazen ise 2. İşte bunu daha fazla vurmaya cevirebiliriz.
Olay şöyle Büyücü ve okçularda
Askerlerinizin bosa saldırmasını bekleyiniz.Ve saldırı bitene akdar hiçbir beceriye basmayın. Oyun otomatik atış yapsın. Atış yaptıktan sonra 1. becerinize basın. Sonra boss askerlerinizi öldürecek bekleyin. Tam boş atış yaparken 1. beceriye tıklayın 2 kez vurduğunuzu göreceksiniz. Eliniz hızlandığında yanı olayı kavradığınızda boş atıştan sonra 2. olan becerinizide kullanabilirisniz.Canınız 10bin üstü olduğunda Fazladan 2 vuruş daha. Canınız 17 bin üstü olduguğunda fazladan 4 vuruş daha yapabilirsiniz. Ölmediğinizde tekrar bekleyin boş atış yaparken anında 1. veya 2. beceriye basın.

3- Labirent Bosuna fazladan vurma

Her 5 katta 1 boss bulunan rabirentte yukardakı anlattığım olayla aynı mantıkta.Fakat tek farkı askerleriniz ölene kadar sadece 1 kez vuruş yapabilirisniz.Fakat askerleriniz öldügünde boş atış yapacağınız sırada anında 1. veya 2. skili bekleyin. 2. skil genelde zor vurur siz 1. skille devam edin. (Skil= beceri)

4- Kaderde daha az paraya daha çok puan toplama -Turuncu mor çıkartma

Sevgili arkadaşlar hepiniz paranız olduğunda hemen kadere girip ender kaderleri bulmaya veya mavi ve üstü renk cıksında hemen olanlara lvl atlatmaya çalışıyorsunuz. İşte buda benim yöntemim. Önce resim
Yapmanız gereken çok basit. Şimdi Yeşil bir nesne çıktığında size 10 puan verıyor. Mavi ise 30. Sadece 500 farka şunu yapıyoruz :Yeşilleri satıyoruz mavi ve üstü renk çıkana kadar aynı işlemi uyguluyoruz. 50 Bin para ile 3 katı kader exp mız oluşuyor. Hemde mor ve  turuncu bulma şansımız 7 kat artıyor.

5-Daha fazla Söhret Alma!

Savaş alanından daha fazla söhret almakmı istiyorsunuz. İşte size cözümümüz. Öncelikle savaş esnasında sadece savaş alan kutu için 2 oyunda 60 tane parça toplayın ve bırakın. Savaşan gördugunuzde ortalarında bekleyin.Ve savaş bittiğinde direk adama saldırın. Unutmayın puan önemli değil söhret önemli.Her puanınız 200 oldugunda iyileştirin.MArketten en ucuz 5 paraya satılan can kagıdından alın.Diğer kagıtlara para harcamayın. Aşağıda daha fazla adama vurma ve kolay kazanma olayı yer alır.

6- İlk sıra siz vurun!

Savaşlarda ilk vurma ve 2 kez vurma tamamen zamana bağlıdır.Bunun için şunu yapın. Savaşa girdiginiz an sürekli 1 tuşuna basın savaş ekranı açıldıgında göreceksınız ilk vuruş sırası sizde.
Adamın eli geçsin ben vurayım Diyorsanız onunda cözümü basit. Örnek 1. becerıye bastınız ve atmanızı bekliyorsunuz.Beklemeyın  örnek 4. becerıyı seçtiniz ardından sürekli klavyeden 1 tuşuna basın. 2 elde bir sıra sıze gecer =)

7-Ödüllendirme Görevinde yeşil üstü çıkarma

Sanırım en nefret ettiğiniz şey sürekli beyaz ve yeşil görevlerin gelmesi.İşte onada bir cözüm var aşağıdaki her yolu deneyin.
1- Ödüllendirme görevi yenilenmesine 1 dk kala açık tutun.Kapamayın yenilendiginde iyi gelme sansı %70
2-Ödüllendirme görevi yenilenmesine 1 dk kala Oyunu kapatın 1 dk sonra açın şansınız %90
3-Ödüllenme görevindeki otomatik 2 yenıleme hakkınızı kullanmayın yukardkaileri yapın şansınız %90

8-Çiftliği %100 çalma ve %100 çalınmama

Sevgili arkadaşlar bilindiği gibi en önemli olay çiftlik. Birinde madalya vs ekliyse onu almanız gerekmekte ve sizde ekliyse çaldırmamanız. İşte Yöntem.
İster sizin ister rakibin ürünü olsun üzerine gelin.Kaç dk kaldıgına bakın misal 2. Hemen Bilgisayar saatinin sanıyesıne bakın. Hangi sanıyede süre doldugunu anlatın.Daha sonra başka bir ciftlige basip hemen geri dönün. Bekleyin ve son 5 sn kala sureklı o ürünü tıklayın. %100 sizde.

9-Bossa son vuruş yapma şansını %50 arttırma

Sevgili arkadaşalr bossta sizin son vurusu yaptıgınızda 1. olamamanızın nedeni internet hızınız. Cözümü basit. Son vuruş yapmadan önce bosstan çıkın sonra geri girin. Göreceksınızkı bossun canı aslında farklı. Sizin net hızınıdan dolayı 2-3 sanıye oynuyor.=)

10- Kahraman sarayından iyi item düşürme.

Hep size kötü şeyler mi düşüyor işte buda onun cözümü. Asla ve asla haritada ruha girmeyın ve yere düşen çantaları açmayın.5 hakkınızın 1. de kesin iyi bir item düşecektir.

11- Elmas kazanma

Herkesin derdi elmassızlık.Sizlere 1 haftada nasıl 900 elmas topladığımı anlatayım.Kahraman sarayından düşen taşları çoğunuz satıyorsunuz.Onları tanesi 2 den pazara koymayı dusundunuz mu? Unutmayın parası olanlar o taşlara ihtiyac duyuyor.Günde 20 tane Seytan taşı dusurmenız mumkun. Haydi onlari pazara koyun.
Diğer koyulacak ürünler- 5 Tane koyu krıstal 12 Madalya (Görevi es gecersınız koyarsınız)
Lüx ödüllendirme kagıdı (9 Elmas)

12- Daha fazla labirent parası

Hiç düşündünüz mü neden az oladuğunu? Aslında 2 katı kazanabilirisniz. İşte Cözümü. 1. bölüm: Bosu öldürün 5 sanıye sonra kutuyu alın. Diğer boslardan sonra ise labirentten cıkın ve tekrar girin daha sonra kutuyu alın.. %100 yazanı alırsınızdiğer turlu daha az.

13- İbadetten güzel şeyler düşürme

Arkadaşlar ibadet çarkında önemli olan sadece küçük bir bugdur. Oyun iyi ödüller aldığınızda kaznama şansınızı %50 düşürür. İşte iyi ödül kazanma rehberınız.İbadete girin ve çarkı çevirin. Misal 5000 para geldi işe yaramaz. Teslim ala basmayın.İbadetten çıkın geri girin ve çarkı çevirmek isteyın. Size almak istemıyormusunuz diye sorcak evet diyin ve almayuın döndügünde iyi şeyler dusme sansı  %90. İşte resim 3 döndürmede
Aklımıza gelen şimdilik bunlar. Yeni oyuna başlıcaksanız kesinlikle büyücü olmalısınız. Sizde bulduklarınızı yorum kısmına yazın ve paylaşım büyüsün.Saygılarımla Trgala

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder