12 Mayıs 2013 Pazar

LEGEND ONLİNE BİNEK YARDIM 1


Sizlere bu yazımızda  oyununda kullanabileceğiniz bineklerle ilgili bazı bilgiler vereceğiz. 2 bölümlük bu rehberimizde oyundaki tüm binekler hakkında bilgi sahibi olabilecek ve kolaylıkla binekleri kullanabileceksiniz. İşte 2 bölümlük mizin ilk bölümü
Oyundaki kahramanınızın leveli 40 olduktan sonra, sistem normal binek yerine sizlere “Beyaz Savaş Atı”nı gönderir. Bineklerin ruhu arttıkça oyundaki diğer binekleri kullanabilirsiniz. Binek ruhunu arttırabilmek için “Gelişmiş Eğitim” kısmını kullanmanız faydalı olacaktır. Bu sayede %30 oranında binek ruhunu arttırabilirsiniz.
Beyaz Savaş Atı (Normal Binek): Çok güçlü olan bu beyaz ata binmek çok zordur. Kontrol etmesi de keza o kadar zordur.
Gizli Savaş Yolculuğu (Normal Binek): Çok cesur olan bu binek kesinlikle düşmandan korkmaz ve oldukça saldırgandır.
İmparator Süvarisi (Normal Binek): Galaman İmparatorluğunun kullandığı olan bu elit ve çok özel olan bu binek beyaz renkli olup düşmana korku verir.
Kutsal Pegasus (Normal Binek): Bu binekleri ancak gökyüzü tapınaklarında görebilir ve oradan temin edebilirsiniz. Ayrıca bu binekleri sadece tanrılar kontrol edebilmektedir.
Kızıl Göz (Özel Binek) : Oldukça gizemli olan bu kızıl atlar, bir günlük süreç içersinde binlerce kilometreyi katedebilmektedir. Uzun yolculuklar için idealdir.  Bu tarz özel bineklere sahip olabilmek için belli kartları etkinleştirmeniz gerekmektedir. Binek – Özel arayüz kısmından bu binekleri inceleyebilirsiniz. Özel bineğinizi etkinleştirmenizin ardından bineğin tüm özellikleri oyundaki kahramana eklenir. Kızıl Göz’ü elde edebilmek için marketten “Kırmızı Göz Kartı”nı alabilirsiniz.
Wuming (Özel Binek): Sonsuz Bataklık bölgesinde oldukça az ve çok nadir olarak bulunabilen bu binekler koyun renk saçlara sahiptirler. Marketten “Wuming Kartı” satın alıp bu özel bineğe sahip olabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder