12 Mayıs 2013 Pazar

Legend inşaatlar ve birkaç yardım

REHBERE GEÇELİM.

1: Ödüllendirme Salonu
Resim

Burada büyük miktar Tecrübe (EXP) Kazanabilirsiniz. Buradaki alabileceğiniz görevler vardır TOPLAM 20 TANEDİR Level atladıkça görevlerin exp verimi çoğalır. ÖRNEĞİN: Lv 17 de 20.000 bin EXP veriyorsa 40 levelde 60.000 veriyor...
LEVEL ATLAMAK İÇİN ÇOK İYİ BİR YER



2. Yeraltı Labirenti
Resim
Yeraltı Labirenti katlardan oluşur. 1. kattan 100. kata... sonra ucurum labirenti vardır. Katları geçtikçe Expler gelir HER 5 Katta bir hazine belirir. canavarı yenip alırsın o hazineden labirent parası, şans taşı ve mozaik taşları gelir... EXP KASMAK İÇİN ÇOK İYİDİR


3. Çiftlik
Resim
Burada kendi çiftliğini işletebilirsin. Bitki alıp ekebilirsin arkadaşlarının bitkisini çalabilirsin. Kutsal ağacına enerji doldurabilirsin. Otu temizleyip böceklerden arındırabilirsin... ÇOK VERİMLİDİR


4. Amfi Tiyatro
Resim
Meydan Okuyabilirsin. Okuyup kazanırsan sıralaman yükselir "yani 500. sıradasın birini yendin 450. oldun." sıralamana göre ödülün belirlenir bu ödül üç günde bir gelir.. Amfi tiyatroda Gruplu savaş vardır buradan kaybedince 5 kazanınca 15 madalya gelir her gün 30 kere savaşma hakkın vardır. AÇILIŞ SAATLERİ: 12.00 - 14.00 // 18.00 - 20.00 Arası açıktır.


5. Dinlenme Hanesi
Resim
Burada Canın bittiyse doldurabilirsin. Ayrıca kişilerlede savaşabilirsin


6. Ev
Resim
Ev Seviyesi arttıkça NÜFUS Limiti artar. 


7. Pazar
Resim
İstediğin eşyayı elmas karşılığı alıp satabilirsin. ÇOK İYİDİR


8. Atölye Ve Kahraman Sarayı
Resim
Atölyede: Geliştirme Yapabilirsin,Mozaik Yapabilirsin,Arıtma Yapabilirsin,Parçalama Yapabilirsin,Birleştirme,Nitelik Seçenekleri vardır.
Kahraman Sarayında: Çöl kıyameti,Uçurum kapısı gibi şeyler vardır. İtemler ve exp gelir..



9. Meclis,Akademi,Depo ve Kışla
Resim
Meclis: Altın kazanmak için çok iyidir meclisin seviyesini yükseltmeden bir şeyin seviyesini arttıramazsın. Mesela 41 seviye kışlan var 41 seviye meclisin var. Meclisi 42 Yapmadan kışlayı 42 Yapamazsın. Eğer seviyen yetmiyorsa 42 ye meclisi yükseltemezsin... (Misal)

Akademi: Çoğu şeylere katkı sağlar altın verimine, saldırıya, defansa askere vs.

Depo: Altın Stokunu yükseltir. Eğer birkaç gün girmezsen ve paran çoksa. stok sınırından fazlaysa mesela 1100000 altın stogu şansın varsa ve 2000000 Altının varsa bir kaç gün girmezsen 1100000 olur gibi.

Kışla: Askerler vardır Peri süvari vb. Kışla seviyesine göre açılır.. 40 Level süvari,peri 30 Level Kutsal kartal vb. Buradan asker alabilir geliştirebilirsin.



10. Ruh
Askerin seviyesini yükseltmek için ruh gerekir. Bu ruhu çiftliğe ekerek, çevredeki sahipsiz canavarlara saldırarak alabilirsin. Meydan okuma ödülündende gelir.


11. Şöhret
Günde en fazla 3000 Şöhret kazanabilirsin. Bu sana ünvanlar verir. Er : 2000 / Teğmen : 4000 vs
Şöhret
 SAVAŞ ALANI VE BİRLİK SAVAŞINDAN KAZANILABİLİR


12. Altın
Altınla bir çok şey alınabilir... Çiftlikte Tohum vs.


13. Madalya
Madalya ile bir çok güçlü setler Er madalyası vs. alınabilir Birlik savaşından, amfi tiyatrodan, ve birlik savaşından elde edilir.


14. Kristal
Akademideki Ekstra güçlerin seviyesini arttırmak için gereklidir.


15. Birlik Becerisi
Birlik becerisi katkıyla alınır VE GÜCÜNÜZÜ ÇOK ARTTIRIR.

16. VIP
Size Özellikler getirir...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder